سفارش تبلیغ
صبا ویژن

انواع عایق فوم آکوستیک پنلی در کرج

نظر

انواع عایق فوم آکوستیک پنلی در کرج : انواع روش ها و متریال گوناگون برای نصب عایق صدا دیوار مشترک وجود دارد. عایق آکوستیک، پشم سنگ، عایق نانو و … ما از بهترین روش ها و متریال برای صداگیری دیوار مشترکتان استفاه می کنیم. سر و صداها و مزاحمت های صوتی که از طریق دیوار مشترک منتقل می شود چنان تاثیر مخربی بر زندگی افراد دارد که بسیاری برای فرار از آن محل زندگیشان را ترک می کنند. فروش خانه هایی که دچار چنین موقعیتی می باشند هم بسیار دشوار است. اما تمامی این مشکلات راه حلی ساده دارد. نصب عایق صدا برای دیوار مشترک به شما امکان زندگی آرامی در کنار هم می دهد. 

انواع عایق فوم آکوستیک پنلی در کرج

این فوم‌ها انواع مختلفی دارند و بیشتر برای سالن‌های کنفرانس، استودیوها، اتاق خواب و دیوارهای مشترک استفاده می‌شود. فوم شانه تخم مرغی، فلکسی، فوم نسوز MBC، فوم هرمی، فوم وی وود و… نمونه‌هایی از فوم های آکوستیک پنل موجود در بازار هستند. به دلیل سبکی و نصب راحت، اغلب افراد برای عایق کردن اتاق یا دیوارهای مشترک این فوم‌ها را ترجیح می‌دهند. شما به هر دلیلی ممکن است به عایق آکوستیک دیوار نیاز پیدا کنید، برای استدیوها، اتاق خواب ها، رهایی از سروصدای بیرون و یا نجات از همسایه های پرسروصدا و … عایق های صوتی آکوستیک دیوار به دادتان می رسند. عایق صوتی دیوار می­ تواند به دو صورت روکار و توکار اجرا شود. عایق صوتی توکار قبل از نازک ­کاری ساختمان بر روی دیوار اجرا می ­شود و سازندگان ساختمان باید آن را اجرا کنند ولی عایق صوتی روکار دیوار را می­ توانید پس از اجرای کامل ساختمان روی دیوار اجرا کنید.  جهت اطلاع از فروش محصولات عایق بندی با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

پنل عایق صدا پنل عایق صدا, عایق کاری صوتی در کرج

به منظور جلوگیری از انتقال صدا و ایجاد آرامش نسبی در محیط، باید از پنل‌های صداگیر یا جاذب صوت که معمولاً به آن‌ها عایق صوتی یا عایق صدا نیز گفته می‌شود، استفاده نمود. هزینه اجرای عایق صوتی دیوار منزل ممکن است بسته به نوع و میزان انجام آن، متفاوت باشد. اگر می‌خواهید عایق صوتی را خریداری کنید، باید ابتدا انواع آن را به دقت شناسایی کنید. سه راه ارزان برای انجام عایق صوتی دیوار وجود دارد. این روش‌ها اقتصادی و کم هزینه هستند و تنها نیازمند به رویکرد مناسب به این مسئله هستند. اولین مرحله پیدا کردن نقاط اصلی است که می‌توانند باعث انتقال صدا شوند، که بیشتر در نزدیکی پنجره‌ها وجود دارند. با پوشاندن درزها و شکاف‌ها تا حدی می‌توانید این مشکل را برطرف کنید. در مرحله دوم، نیاز است منشا صدا و نوع آن مشخص شود. شدت صدا و نوع آن (هوابرد یا کوبشی) تعیین کننده نوع متریال مورد نیاز هستند و استفاده از عایق نادرست می‌تواند هزینه‌های زیادی ایجاد کند. در مرحله سوم اجرای عایق صوتی می‌توانید فضاهای خالی اتاق را پر کنید. این کار باعث می‌شود که صدا در محیط اکو نکند و مخصوصاً برای افرادی که به فضاهای خلوت علاقه دارند، پنل‌های عایق صوتی مناسبی هستند.